Golf i verdensklasse i Blokhus: Unge stjerner imponerer

01:49

Unge nordjyder deltager i international tunering i Blokhus

Danish Junior Games afholdes i denne weekend i Blokhus. Det er en golfturnering, der giver de unge stjerner adgang til finalen Global Junior Gold.

Blokhus Golfcenter lægger i denne weekend greens til den internationale golfturnering Danish Junior Games. Det er unge stjernespillere under 21 år, der deltager i turneringen. De er kommet fra hele verden for at deltage i turneringen.

- Det er vildt fedt, når man kun er vant til at spille mod danskere - så det er sjovt at spille mod nogle på internationalt plan, siger Emilia Trend Poulsen, Aalborg Golfklub. 

Det er vildt fedt, når man kun er vant til at spille mod danskere - så det er sjovt at spille mod nogle på internationalt plan.

Cecilla

Danish Junior Games er direkte kvalificerende til finaleturneringen, der afholdes i Florida senere på året. Det er 80 elitejuniorspiller, der kæmper mod hinanden på de grønne greens i Blokhus. De unge spillere har et imponerende højt niveau. 

- De er virkelig, virkelig gode. Vi havde en runde i 67 i går - det er fantastisk. De bedste piger går under par - de bedste drenge går langt under par. Det er virkelig fantastisk, siger Dan

Turneringen spilles over 54 huller - 18 huller hver dag fra den 5.-7. oktober. 

Forsiden lige nu