Golf i verdensklasse i Blokhus: Unge stjerner imponerer

Danish Junior Games afholdes i denne weekend i Blokhus. Det er en golfturnering, der giver de unge stjerner adgang til finalen Global Junior Gold.

Blokhus Golfcenter lægger i denne weekend greens til den internationale golfturnering Danish Junior Games. Det er unge stjernespillere under 21 år, der deltager i turneringen. De er kommet fra hele verden for at deltage i turneringen.

- Det er vildt fedt, når man kun er vant til at spille mod danskere - så det er sjovt at spille mod nogle på internationalt plan, siger Emilia Trend Poulsen, Aalborg Golfklub. 

quote Det er vildt fedt, når man kun er vant til at spille mod danskere - så det er sjovt at spille mod nogle på internationalt plan.

Cecilla

Danish Junior Games er direkte kvalificerende til finaleturneringen, der afholdes i Florida senere på året. Det er 80 elitejuniorspiller, der kæmper mod hinanden på de grønne greens i Blokhus. De unge spillere har et imponerende højt niveau. 

- De er virkelig, virkelig gode. Vi havde en runde i 67 i går - det er fantastisk. De bedste piger går under par - de bedste drenge går langt under par. Det er virkelig fantastisk, siger Dan

Turneringen spilles over 54 huller - 18 huller hver dag fra den 5.-7. oktober. 


Seneste nyt

fra Nordjylland