Golf: Turnering bliver til festival med camping og musik

Nordjylland får nu en golf-festival, hvor man både kan campere og høre musik, mens der golfturneringen Made In Denmark spilles

Golfturneringen Made in Denmark bliver nu til en festival, hvor man kan campere, mens turneringen løber af stablen i August.

I 2015 var der knap 87.000 mennesker, der var mødt op for at se både danske og internationale golfspillere under European Tour turneringen. Men når den tredje version af Made in Denmark løber af stablen, bliver det mulighed for at overnatte i telt eller campingvogn nær Himmerland Golf & Spa, hvor turneringen afholdes.

Made in Denmark skriver i et nyhedsbrev, at de udvider deres aktiviteter i forbindelse med turneringen til både at indeholde udstillinger, madoplevelser, koncerter og camping.

-Det har altid været ambitionen at skabe en decideret dansk folkefest, og det gør vi nu med at forlænge oplevelsen ved Made in Denmark med koncerter om aftenen og mulighed for camping umiddelbart ved golfbanen, siger Promoter Flemming Astrup fra Made in Denmark.

Folkene bag Made in Denmark har allieret sig med folkene bag festivalerne Northside og Tinderbox.

-Vi glæder os til at være med til at udvikle Made in Denmark endnu mere, således at der
bliver tale om en total oplevelse for publikum i form af golf i verdensklasse, danske artister i topklasse, godt udvalg af lækkert mad og drikke og ikke mindst forbedret service for publikum generelt set, blandt andet med tilføjelse af camping, da overnatning har været et problem for de mange tilrejsende gæster, siger Brian Nielsen, ejer af NorthSide og Tinderbox.

Dette års Made in Denmark afholdes 25.-28. august. 


Made in Denmark - et stykke nordjysk golfhistorie

Made in Denmark 240817

gallery Forrygende start for Lucas Bjerregaard

60_percent,default_thumb

play Made in Denmark skudt i gang

20_percent,default_thumb

play Gatten klar til Made in Denmark

Kendisgolf

Vesthimmerland vil have Made in Denmark hjem igen

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland