Gratis internet til alle under Landsstævnet

Foto: Torben Lykke Larsen

DGI’s Landsstævne kommer til at kunne tilbyde gratis WiFi til alle.

Fra den 29. juni og frem til den 2. juli bliver Aalborg invaderet af idrætsgale fra hele landet, når DGI's Landsstævne bliver afholdt i Aalborg. Der ventes at komme over 25.000 deltagere og lige efter dem kommer omkring 60.000 tilskuere, der alle kommer til at få gratis trådløs internet.  

Forbruget af data på mobilerne forventes at bliver rekord højt, når de tusindvis af gæster strømmer til DGI Landsstævne i Aalborg. Men når så mange mennesker mødes på et sted, lægger det et enormt pres på mobilnetværket. Derfor har Aalborg Kommune og Telenor indgået et samarbejder, der sikrer, at deltagerne har dækning på mobilerne. Det gør de ved at lave gratis Wifi til alle deltagerne under Landsstævnet.

- Kravene til at være på nettet, og til at kunne dele oplevelser med hinanden via sociale medier er høje, og vi er derfor glade for at kunne tilbyde gratis WiFi til DGI Landsstævne 2017. Vi oplever en stadig stigning i mængden af indhold, som publikum selv skaber på de sociale medier, og med dette tiltag kan vi understøtte dette, siger eventchef Søren Thorst.

Det gratis WiFi skal ikke blot sikre, at deltagerne kan uploade billeder til Instragram eller dele videoer på Snapchat – det gratis WiFi skal også være med til at sikre adgangen til DGI Landsstævne 2017 app’en, som giver gæsterne informationer om program, kort og billetter så både deltagere og besøgende kan finde rundt i det store arrangementsområde.

- For at sikre at de tusindvis af forventningsfulde gæster, har en god mobildækning, uanset om de streamer serier på campingpladsen eller uploader billeder fra en opvisning i midtbyen, så har vi oprustet kapaciteten i vores netværk, så vores kunder kan være sikret en god netværksoplevelse - derudover har vi bygget 7 WiFi lokationer rundt i Aalborg til fri benyttelse, siger Netværksdirektør i Telenor Peter Ditlev Nødbak.

Der oprettes gratis WiFi lokationer på følgende steder: Honnørkajen, Gl. Torv, Nytorv, Toldbod Plads, Camp Stigsborg og Kildeparken.

Flere nyheder fra TV2 Nord