Gratis kurser for miljøbevidste aalborgensere

Bliv mere energibevidst, stil dine radiatorer, spar på vandet og meget andet, kan du få at vide, på gratis kurser som Energicenter Aalborg afholder i april.

Pas på naturen
Vi skal være mere miljøbevidste, passe på naturen og vores omgivelser. Det er vi alle enige om, men får vi gjort noget ved det?
Vil du også følge trenden og gøre mere end bare snakke om energibesparelser, så mød op til de gratis arrangementer og få gode råd.

Gratis kurser for aalborgenserne
I april tilbyder Energicenter Aalborg flere forskellige kurser om energibesparelser til alle i Aalborg Kommune.

Få styr på dit varmeforbrug
Den 8. april på Energicenter Aalborg kan du over en kop kaffe høre, hvordan du bruger dine radiatorer rigtigt.

Hvordan bliver affald til energi
Den 10. april kan du se, hvordan det foregår, når vores affald forbrændes på det fælleskommunale energianlæg I/S Reno-Nord i Aalborg Øst.
Der forbrændes årligt 175.000 tons affald og ved denne forbrænding laves der strøm til ca. 30.000 og varme til ca. 15.000 husstande i Aalborg Kommune.
Du får samtidig gode råd om at sortere affald.

Besøg på vandteknisk museum
Den 23. april kan du få gode råd om, hvordan du sparer på vandet. Kurset foregår i de smukke omgivelser på Vandteknisk Museum. Museet er indrettet i den bygning, der i 1907 blev opført som maskinhal for vandværket.

Besøg Renovationsvæsenet
29. april kan du opleve livet på Renovationsvæsenet og få inspiration med hjem til bedre sortering af dit affald.

Samlet kursusprogram
Det samlede kursusprogram kan hentes hos Energicenter Aalborg. Østerbro 9 i Aalborg, på bibliotekerne eller ses på www.forsyning.dk

Energicenter Aalborg
Energicenter Aalborg er en del af Forsyningsvirksomhederne - en forvaltning i Aalborg Kommune - som til dagligt rådgiver virksomheder og boligejere i at spare på energi- og ressourceforbruget. Forsyningsvirksomhederne og Energicenter Aalborg står bag Aalborgs energisparekampagne, "Aalborg melder sig ind i kampen". Se mere på www.indikampen.dk.


Seneste nyt

fra Nordjylland