Graver serverer lokale nyheder på nettet

Redaktør valgte for 10 år siden at satse på en internetavis med lokale nyheder fra det daværende Løgstør Kommune, og ved siden da er det kun gået en vej for det lille medie.

Redaktør Jacob Dalgaard har opdateret hjemmesiden på Lokalt Indblik tusindvis af gange, siden nyhedshjemmesiden gik i luften i 2006. Siden da er hjemmesiden, der bringer lokale nyheder fra det vesthimmerlandske, gået fra at have omkring 300 månedlige besøgende til op mod 17.000.

- Selvom det ikke er mere end 10 år siden, var det internettets spæde start. Men jeg tænkte, at det var fremtiden, så derfor startede jeg en ren online udgave af en lokal avis, siger Jacob Dalgaard.

Det koster mange arbejdstimer at holde online-mediets læsere opdateret på alle områdets nyheder. Selvom Jacob Dalgaard har gjort det først tre år for Vesthimmerlands Folkeblad og efterfølgende 10 år for Lokalt Indblik, er det ikke et problem at finde nye historier. 

- Det er jo det, folk gerne vil læse om. Det er det, de selv er en del af. Det, der sker inde ved naboen. Vi vil gerne snage lidt, men også gerne vide noget om, hvad der foregår omkring ørerene på os, siger Jacob Dalgaard om, hvorfor de lokale nyheder er så populære.

Men i Jacob Dalgaard er ikke kun redaktør på Lokalt Indblik, han er også fuldtidsgraver ved overlade Kirke.

I videoen herover kan du se et portræt af den travle redaktør, graver og familiefar. 


Seneste nyt

fra Nordjylland