Greenings lille hemmelighed

Foto: Lars S. Christoffersen

Selvom NHL-spilleren Colin Greening har været i Aalborg mindre end 24 timer, så har han et særdeles godt kendskab til både klubben Pirates og byen.

- Vikingegravhøje, Zoo, jernbane og et kasino, og så glæder jeg mig til at lære resten af byen at kende, lyder det fra en storsmilende Colin Greening til TV2 Nord inden hans bare anden træning med holdkammeraterne fra Aalborg Pirates mandag aften i Gigantium.

Spilleren fra Ottawa Senators er hentet til Aalborg på en kortfristet kontrakt som følge af den lockout der i øjeblikket har ramt den nordamerikanske hockeyliga NHL. Og det var ingen tilfældighed at den 26-årige forward endte i Danmark.

- Min gode holdkammerat i Canada Peter Regin er dansk og anbefalede mig på det varmeste at tage til Aalborg, så det var i høj grad hans råd jeg fulgte. Og nu glæder jeg mig til at vise mig frem mod Frederikshavn. Fysik, pasninger og fart vurderer jeg som mine styrker på isen, lød det selvsikkert fra Greening inden han skøjtede på isen til den sidste træning inden lokalbraget mod White Hawks tirsdag aften i Gigantium.

- Han har et naturligt højt niveau fra NHL som vil gavne enhver klub i Danmark, så derfor er vi lykkelige for Colin valgte os. Han er det midtpunkt for vores spil vi har savnet en lille smule, og så håber vi han med både fysik og pasningsspil kan gøre vores i forvejen stærke hold endnu skarpere, siger direktør Frederik Åkesson til TV2 Nord.

Flere nyheder fra TV2 Nord