Knæk Cancer: Gregers og Aars vil sende 300.000 kroner til kampen mod kræft

Borgerne i Aars har i denne stået skulder ved skulder for at samle penge ind til Knæk Cancer. I front står en lokal erhvervsdrivende.

300.000 kroner.

Det er det beløb, Gregers Kirkegaard Haislund drømmer om, at han og resten af hans by, Aars, kan sende i Kræftens Bekæmpelses retning, når Knæk Cancer-ugen lige om lidt er slut. Et beløb, der er udsprunget af en idé, han fik for cirka fem uger siden om at stable et stort lotteri på benene.

Derfor har man de seneste uger kunnet købe et lille sort Knæk Cancer-rør med en lodseddel indeni i butikkerne i Aars.

- Det er lykkedes os at samle 975 gevinster ind til det. Det er jo fuldstændig vanvittigt. Det er fantastisk, siger Gregers Kirkegaard Haislund, der har butikken Hvidt og Frit i Aars.

Overskud af gevinster

De 975 gevinster er dog ikke de eneste gevinster, der er blevet doneret til indsamlingen. Faktisk kom der så mange tilbud om gevinster, at Gregers Kirkegaard Haislund kunne stable endnu en indsamlingsmulighed på benene - nemlig en auktion over alt fra tæpper og malerier, over klapvogne og vaskemaskiner til alternative behandlinger.

Auktionen løb af stablen torsdag aften, hvor TV2 Nord sendte live derfra som en del af ugens Fokus-program. Denne gang var temaet netop kræft.

Samtidig er salget af de små, sorte rør gået over al forventning, fortæller han. 6000 rør er blevet sat til salg i butikkerne, og nu mangler han og resten af de erhvervsdrivende i Aars kun at sælge 500 for at nå målet på de 300.000 kroner.

- Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Men det har måske givet folk noget at snakke om med nogle mennesker, de ikke har snakket med før, siger Gregers Kirkegaard Haislund.

Auktion for Knæk Cancer i Aars torsdag aften.

Seneste nyt

fra Nordjylland