Grey genfandt formen

Ishockeyspilleren Mike Grey fra Frederikshavn White Hawks viste efter en skuffende periode igen tænder, da han lørdag scorede i arvefjendeopgøret mod AaB.

Det lå ellers ikke i kortene, at kaptajnen ville få mange muligheder for at sende pucken i nettet. For to uger siden var Grey sat ned i fjerdekæden i kampen mod Odense Bulldogs og måtte overvære de to sidste perioder fra bænken. Og heller ikke i går var frederikshavneren at finde blandt de tre første kæder. Men i kampen mod AaB blev alle fire kæder brugt, og Grey var en konstant kilde til uro for AaB-spillerne. Kaptajnen scorede da også det sidste mål i sejren på 3-5 over ærkerivalerne på udebane.

Succesen kommer efter en turbulent tid, hvor Mike Grey, efter degraderingen mod Odens Bulldogs, er blevet citeret for at sige, at han manglede opbakning og støtte fra sine holdkammerater i omklædningsrummet ovenpå henvisningen til fjerdekæden.