Grim grund bliver ryddet

02:03

Foto: Thomas Gaardsmand

1 af 2

Ganske tæt på hovedstrøget i Aars er en meget stor tilvokset byggegrund, der irriterer de lokale voldsomt. Først efter flere borgere i byen har rettet henvendelse til TV2/Nord, ser det nu ud som om der bliver gjort noget ved skampletten.

Petra Battefeld og de andre på Møllevej i Aars kan ikke lide udsigten på den anden side af vejen. Et vildnis med meterhøje ukrudtsplanter.

- Det er da noget rod. Det ser forfærdeligt ud, det er jo ikke pænt, siger Petra Battefeld til TV2/NORD.

Efter en gammel højskole blev revet ned sidste sommer har den knap 5.000 kvadratmeter store grund bare fået lov at gro helt til.

- Nu er det bare det "the wild", som vi alle taler om. Der burde gøres noget, siger Anette Christophersen, der også bor på Møllevej.

Ejeren af grunden, Hans-Jørgen Kastberg, der også er konservativ byrådspolitiker i Vesthimmerland Kommune, indrømmer, at det hele godt kunne have set bedre ud.

- Jeg har ikke rigtig set grunden, siden vi ragede højskolen ned, siger Hans-Jørgen Kastberg.

Ifølge ejeren af grunden er der ingen borgere, som har rettet henvendelse til ham, men nu hvor TV2/NORD har gjort opmærksom på at naboerne er utilfredse, vil han gøre noget. Sammen med Aars Boligforening som angiveligt er lige på nippet til at købe det store tilgroede areal.

- Indenfor de næste 14 dage vil grunden blive ryddet. Det tør jeg godt love, garanterer Hans-Jørgen Kastberg.

MERE I TV2/NORD TIRSDAG KL. 19:30

Flere nyheder fra TV2 Nord