Groft overfald med baseballbat

En ung mand i tyverne blev søndag morgen overfaldet af fem mænd af afrikansk afstamning på Algade i Aalborg, da han var på vej hjem fra en bytur i Jomfru Ane Gade.

To unge mænd i tyverne var søndag morgen omkring klokken 05.25 på vej hjem fra en bytur i Jomfru Ane Gade, da de på C.W. Obels plads, foran Jensens Bøfhus i Aalborg, kom op at diskutere med fem unge mænd af afrikansk afstamning. Hvad det diskuterede om, er uvist. Det oplyser Nordjyllands Politi.

Derefter gik de to unge mænd hjemad hver for sig, men den ene blev opsøgt igen af de fem mænd af afrikansk afstamning, som overfaldt ham med spark og slag. Derudover blev han slået flere gange i ansigtet med et baseballbat, hvilket resulterede i, at han fik slået nogle tænder ud.

De fem overfaldsmand stak derefter af, men vidner, som så overfaldet gav politiet et signalement af tre af overfaldsmændene, som kort efter blev anholdt på Nytorv. De tre mænd nægter at have kendskab til overfaldet, selvom de er udpeget af flere vidner.

Udover et par mistede tænder, har den unge mand umiddelbart ikke taget skade, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Kristensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland