Groft røveri i Gravlev

 Groft røveri i Gravlev

Tre kvinder bagbundet af maskerede mænd i deres hjem søndag aften.

Mandag formiddag arbejdede mandskab fra Nordjyllands politi intenst på at opklare et ualmindeligt groft røveri mod tre kvinder på en landejendom ved Gravlev syd for Støvring - og lederen af efterforskningen siger til TV2/Nord, at man har sikret sig en del gode spor på stedet.

- Vi er ret fortrøstningsfulde med hensyn til at finde frem til de tre mænd, der begik røveriet, men vi kan stadig bruge hjælp fra offentligheden i form at vidner, som måtte have observeret noget usædvanligt i området ved Gravlev søndag aften, siger vagtchef Frank Liltorp fra Nordjyllands Politi til TV2/Nord.

Det væbnede røveri fandt sted søndag aften. De tre kvinder - en mor og hendes to døtre - blev bagbundet med tape og tvunget ned på gulvet mens røverne tømte et pengeskab for et endnu uoplyst beløb.

Frank Liltorp oplyser, at der sælges juletræer fra landejendommen, og røverne har derfor haft en viden om, at der kunne være et større kontantbeløb til stede.

Den ene af røverne beskrives som cirka 180 cm. høj og almindelig af bygning. Han havde en formentlig hjemmelavet maske af mørkt stof med huller til øjne og mund over ansigtet, og havde desuden en mørk trøje og løse bukser, måske joggingbukser, på. Han var bevæbnet med et jagtgevær. Han talte dansk med lokal accent.

Den anden af røverne beskrives som ca. 170 cm. høj og kraftig af bygning. Han var også maskeret med en maske og havde en mørk overdel på. Derudover har de tre kvinder ikke kunnet beskrive ham nøjere. Han var bevæbnet med en lille pistol.

Den tredie røver har politiet ikke noget signalement af.

De tre kvinder har ikke lidt fysisk overlast ved røveriet, men var naturligvis stærkt chokerede efter den dramatiske hændelse.


Seneste nyt

fra Nordjylland