Guldrus: Guld til nordjysk kok får positiv betydning for hele Nordjylland

Det er ikke kun Svinkløv Badehotel der kan glæde sig over, at Kenneth Toft-Hansen i går aftes vandt det uofficielle kokke-VM i Lyon. Ifølge GastroNorth kommer guldet til at smitte af på hele Nordjylland

Svinkløv Badehotels kok, Kenneth Toft-Hansen, løb i går med sejren ved Bocuse d'Or foran Sverige og Norge - under stor mediebevågenhed fra hele verden.

Og hos restaurantsamarbejdet GastroNorth tror de på, at det vil betyde flere madturister til hele Nordjylland

- Kig på både de nationale og de internationale medier nu, de ved alle, hvor vinderen kommer fra. Selvfølgelig er det stort for Kenneth og Svinkløv, men for hele den nordjyske restaurationsbranchen er det også stort, fortæller Mads Stenstrup, der er kommunikationschef hos sammenslutningen GastroNorth.

GastroNorth er ti nordjyske toprestauranters netværk, der arbejder for øget international bevågenhed til fordel for nordjysk topgastronomi og det nordjyske turisterhverv som helhed.

Og med Kenneth Toft-Hansens guld i Lyon må det siges, at nordjysk gastronomi med et er rykket helt i top.

- Det får stor og positiv betydning for andre restauranter og turisterhverv i Nordjylland, fordi selvfølgelig skal man jo nu spise på Svinkløv, men hvor skal gæsterne spise på dag to, så vil de sandsynligvis vælge en anden fremragende restaurant i Nordjylland, siger Mads Stenstrup.

 

Kenneth Toft-Hansen fra Svinkløv badehotel vandt i går guld ved kokke VM i Lyon i Frankrig.

Seneste nyt

fra Nordjylland