Guldtræner forlænger med Aalborg

Foto: Christell Maria Iversen

Aalborg Svømmeklub fortsætter samarbejdet med den islandske cheftræner Eyleifur Jóhannesson, som netop har ført klubben til det danske holdmesterskab.

I weekenden sikrede Aalborg Svømmeklub sig det danske mesterskab for hold. Nu har klubben sikret sig manden bag holdet, den islandske træner Eyleifur Jóhannesson, for de næste fire sæsoner.

43-årige Eyleifur Jóhannesson kom til Aalborg Svømmeklub i 2007, og hans ophold i klubben har været en stor succes. Aalborgs medaljehøst har været enorm i de seneste år, og klubben har udviklet unge profiler som Mie Ø. Nielsen, Julie Levisen og Victor Bromer.

- Det er med stor tilfredshed, at vi har fået forhandlet en ny kontrakt på plads med "Leifi" på nuværende tidspunkt. Det giver os alle i klubben et godt arbejdsgrundlag for de kommende år, hvor vi til stadighed vil arbejde på at være blandt de førende svømmeklubber i Danmark samt at gøre os godt på den internationale scene, siger John Larsen, svømmeleder og næstformand i Aalborg Svømmeklub.

- Herudover er det vigtigt for os til stadighed at fostre nye talentfulde svømmere, således det høje niveau kan fastholdes, siger John Larsen.

Den nye aftale med Eyleifur Jóhannesson løber til 1. august 2018.

Flere nyheder fra TV2 Nord