Gummigeds-tyve: Tiltalte mænd nægter sig skyldige

Anden dag i retten i sagen mod tre mænd, der er tiltalt for fire tilfælde af banktyverier samme nat, er begyndt her til morgen. Følg retssagen på Twitter.

De tre mænd er blandt andet er tiltalt for at have kørt ind i en bank i Brønderslev med en gummiged den 17. april 2014. Desuden brød de ifølge anklageskriftet ind i yderligere tre banker i Vendsyssel samme nat.

Efter at have kørt gummigeden ind i banken, skulle de tiltalte have trukket bankboksen med 796.700 kroner og 6.100 Euro ud, men tyveriet mislykkedes imidlertid, da politiet ankom til stedet.

Dette er ikke det eneste forhold, de tre er tiltalt for.

Den 58-årige er desuden tiltalt for sammen med ukendte gerningsmænd den 26. november 2011 at have væltet muren til en bank, hvor de stjal værdier for 4.256.000 kroner. Han er også tiltalt for samme nat sammen med ukendte medgerningsmænd at have skaffet sig adgang til en bank i Vinderup, hvor en af dem slog på alarmen.

En fjerde mand er tiltalt for mindre forhold. De fire mænd har siddet varetægtsfængslet siden 17. december sidste år, hvor de blev anholdt efter ransagninger på deres adresser, firmaadresser og hos familie. Her blev der fundet en lang række koster fra indbrud.

De mange forhold kræver 10 retsdage, og der forventes dom i sagen den 18. december i år.

Følg med i retssagen på vores Twitter-konto her under artiklen.

Følg sagen via vores Twitter-konto:

 

 

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland