HA afviser narkogæld i drabssag

Et Hells Angels-medlem er dræbt i Hobro, og politiet undersøger, om gæld kan være motivet. HA nægter narkogæld

Knap et døgn efter et skuddrab på en stille villavej i Hobro leder politiet fortsat efter et motiv til den voldsomme episode, hvor en 30-årig mand mistede livet, mens en 38-årig mand blev alvorligt såret.

Der kan dog være tale om et form for gæld mellem parterne, oplyser Nordjyllands Politi, der har anholdt en 32-årig mand for drab og drabsforsøg mandag.

- En af de ting vi efterforsker er, hvorvidt der har været et økonomisk mellemværende. Vi kan hverken be- eller afkræfte, at der tale om narkogæld, siger Michael Kjeldgaard, politiinspektør i Nordjyllands Politi, til Ritzau.

Skyderiet fandt sted i en villa på Homarksvej, og ifølge nordjyske.dk faldt skuddene under inddrivelse af narkogæld.

Hells Angels har tidligere bekræftet over for Ritzau, at den dræbte 30-årige mand var fuldgyldigt medlem af rockergruppen Hells Angels. HA afviser dog, at der er tale om narkogæld.

- Det drejer sig om en privat gæld mellem ham, der overlevede, og ham, som nu er anholdt. Gælden havde ikke noget med narkotika eller Hells Angels at gøre, siger Thomas Gramstrup, talsmand for Hells Angels i Danmark, til Ritzau.

- De skulle finde ud af, hvad de skulle gøre ved et kontantlån, som lå et stykke tid tilbage. De havde en aftale om at møde op, så de kom ikke uanmeldt. De kom i badeshorts og klipklappere, så der var ikke tale om skudsikre veste eller noget, fortæller talsmanden.

Politiet oplyser, at foreløbige undersøgelser viser, at der blev skudt med et haglgevær. Der er umiddelbart ikke fundet andre våben i villaen, men politiet vil ikke oplyse, om den dræbte var iført shorts og badesandaler, da han blev skudt.

Den 38-årige var ikke medlem af HA, men var en privat ven af den 30-årige, oplyser Hells Angels.

Den 38-årige var efter skudepisoden i livsfare, men skulle mandag aften være stabil. Han er med helikopter blevet overført fra Aalborg Sygehus til Rigshospitalet.

Den anholdte 32-årige mand fremstilles i et grundlovsforhør klokken 13 tirsdag.


Seneste nyt

fra Nordjylland