HA-rocker slog teenager i hovedet med hammer

En 41-årig mand slog i aftes en 15-årig dreng i hovedet med en hammer. Han er nu indlagt med kraniebrud.

En 15-årig dreng blev mandag lidt over midnat slået ned med hvad der formentlig er en hammer på Faaborgvej i Aalborg Øst.

En gruppe unge opholdt sig i nærheden af et værksted da to mænd kom løbende mod dem. De unge løb væk fra stedet, men den 15-årige blev indhentet og overfaldet. Den 41-årig har angiveligt slået den 15-årige i hovedet med en bygningshammer.

- Vi har anholdt en 41-årig mand fra Mou, fordi han passer til det signalement som vi har fået, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mogens Hougesen.

Det skete klokken 02.40 i nærheden af gerningsstedet.

Den 41-årige er medlem af Hells Angels, men politikommissær Lars Nørskov Jørgensen afviser at der er tale om et bandeopgør.

Motivet for overfaldet står faktisk stadig hen i det uvisse og klokken 13.30 var politiet stadig igang med afhøringer.

Klokken 15.30 var den 41-årige blevet løsladt.

- Vores afhøringer og efterforskning gør, at vi ikke mener, der er grundlag for at få ham varetægtsfængslet, og så vil vi ikke spilde rettens tid med det, soger Lars Nørskov Jørgensen, der dog oplyser at sigtelsen om grov vold opretholdes.

Politiet mangler stadig at finde frem til den anden mand, der jagtede de unge mennesker.

Den 15-årige er indlagt på Aalborg Universitetshospital med et kraniebrud samt blå mærker efter slag på kroppen. Han er uden for livsfare.


Seneste nyt

fra Nordjylland