Hård kamp efterlod Hobro uden point

Hobro mødte lørdag eftermiddag SønderjyskE på hjemmebane. Kampen fik en målrig første halvleg, det var dog ikke Hobro, der fik sendt flest bolde i nettet.

De sønderjyske gæster lagde hårdt pres på Hobro fra start. Sønderjyderne gik hårdt til den, når Hobro havde bolden og de var selv gode til at holde fast i boldbesiddelsen. Det hårde pres gav allerede pote efter otte minutter for de sønderjyske gæster. Marcel Rømer scorede sit første mål for sønderjyderne, og gjorde det derved til 0-1.

Der gik dog ikke længe før hjemmeholdet svarede igen. Jung-Bin Park sendte et frispark ind i målfeltet. Efter en del klumpspil sendte Hobros Anders Egholm, der før har spillet i Sønderjyske, bolden i mål. 14 minutter inde i kampen står der 1-1.

Ti minutter efter kampens andet mål sender Sønderjyske endnu en bold i nettet. Adama Guira sendte et fladt indlæg i fødderne på Johan Absalon, der kunne føje endnu et mål til sin topscorerstatistik. Første halvleg sluttede med 1-2 til Sønderjyske.

Hobro lagde hårdt pres på i anden halvleg, men ingen af chancerne endte i netmaskerne, så kampen sluttede 1-2 til Sønderjyske.

Hobro IK ligger med sine 12 point placeret som den absolutte bundskraber i Superligaen. Nordjyderne har lige nu 14 point op til AGF, der ligger næstsidst.