Hårdt spillet kamp endte med sejr til Pirates

Aalborg Pirates viste sig som det bedste hold i en hårdt spillet kamp med mange strafminutter i mod Herlev Eagles.

Der var næsten kamp om at få lov til at sidde i straffeboksen i fredagens ishockeykamp mellem Herlev Eagles og Aalborg Pirates.

Netop udvisningerne viste sig at blive afgørende, da fire ud af fem scoringer kom i powerplay.

Pirates var dog det eneste af de to hold, som kunne score i fem-mod-fem spil, og derfor blev det også Aalborg-holdet, der kunne tage turen hjem fra Sjælland med sejren.

Inden det brød løs med udvisningerne, så var det nemlig Aalborg Pirates, der fik en perfekt start på kampen. Efter knap et minut i første periode bragte Jeppe Korsgaard Aalborg Pirates foran.

Derefter brød helvede så at sige løs og udvisningerne fløj til højre og venstre. Efter udvisningerne begyndte at vælte om sig fik de to hold også lettere til scoringer. Derfor blev det også til to mål i powerplay, et til hvert hold, inden første periode var slut, og Pirates kunne dermed gå til første pause foran 2-1.

Anden periode blev ikke nogen skøn omgang for Pirates. Selvom holdet flere gange var i overtal, lykkedes det ikke piraterne at få pucken i mål. Derimod udnyttede Herlev, at de var i overtal og med en scoring i powerplay bragte ørnene sig tilbage i kampen.

Tredje periode blev næsten lige så hårdt spillet som de to første. Denne gang var det dog Aalborg Pirates, der var de hårdeste og fik flest minutter i straffeboksen. På trods af det, så var det Aalborg Pirates, der gjorde sig bedst i overtal, og i powerplay fik de scoret kampen sidste mål efter otte minutter i tredje periode.

Dermed kunne Pirates tage turen hjem til Nordjylland med en sejr på 3-2. Med sejren sørger Pirates for at holde afstand til forfølgerne og bringe sig tættere på både SønderjyskE og Rungsted.