Hadsund-virksomhed vil lave verdens hurtigste øko-røræg

Med et nyt koncept tilbyder DAVA Foods økologiske røræg på kun 15 sekunder.

Hvis du bestiller røræg på et hotel eller en café i fremtiden, kan du måske få serveret dine æg, 15 sekunder efter du har bestilt dem. 

Ægleverandøren DAVA Foods, der har hovedsæde i Hadsund, har udviklet en maskine, der kan lave økologiske røræg på kun 15 sekunder. 

Maskinen, der bruger damp og tryk til at lave røræg på 15 sekunder
Maskinen, der bruger damp og tryk til at lave røræg på 15 sekunder
Foto: DAVA Foods

DAVA Foods kalder konceptet for SCRÆGG og er målrettet servering i hoteller, caféer, bagerier og kantiner, men kan også bruges som "To-Go" i salgsvogne, meget ligesom de kaffevogne, vi kender i forvejen. 

- SCRÆGG er et anderledes convenience-tilbud til forbrugeren, uanset om der ønskes morgenmad på farten eller en eftermiddagssnack, da det er et sundt og nærende måltid med et højt proteinindhold fra æg, og hvor æggene tilberedes uden brug af fedtstof, siger Jens Madsen, Foodservice Direktør i DAVA Foods, i en pressemeddelelse. 

Maskinen, der laver æggene, bruger damp og tryk til at tilberede æggene helt uden brug af gryder og pander. 

- Konceptet er en naturlig fortsættelse af vores strategi om at udvide anvendelsen af æg i hverdagen. Vi har fastlagt en strategi om at udvide vores forretning på to go og convenience, og i den forbindelse passer SCRÆGG perfekt ind, siger Ivan Noes Jørgensen, CEO i DAVA Foods, i pressemeddelelsen. 

SCRÆGG To Go tilbydes enten som leasing eller franchise model i den nylancerede SCRÆGG To Go salgsvogn, og SCRÆGG fås på nuværende tidspunkt i fire forskellige smagsvarianter under overskrifterne: Classic, Sweet, Gourmet og Fit Line.


Seneste nyt

fra Nordjylland