Efter 15 års fravær: Hadsundmessen genopstår

Det er det lokale forretningsliv, som har været med til at stable messen på benene igen.

Over 2.000 mennesker har i denne weekend lagt turen forbi Hadsundhallerne. Men de er hverken kommet for at spille håndbold eller basketball. I stedet har de mange gæster kunnet besøge alt fra lokale delikatesser til tatovører på hallernes gulve.

Det er Hadsundmessen, som er blevet genoplivet efter 15 års fravær.

- Idéen kom, da der var nogle, der var i gang med at lave et stort loppemarked. Men den måde, vi skal sætte Hadsund på landkortet igen, synes jeg ikke, skal være med et loppemarked. Så vi spurgte i Hadsund Handel, om der var nogle, der ville være med til at genoplive Hadsundmessen og være med til at lave nogle stande. De blev udsolgt på kort tid, siger Jørgen Myrup, som er tovholder til Hadsundmessen og til daglig er formand for Hadsund Handel.

Flere gæster end forventet

På messen er der 49 stande, som fordeler sig over fire haller. Det er dobbelt så mange haller som sidst, messen blev afholdt.

To af hallerne er forbeholdt udstillere, den tredje hal er dedikeret til biler, mens den sidste hal er til børn og hygge.

- Der er brug for en messe her i Hadsund, fordi vi gerne vil sætte Hadsund på landkortet. Og vi vil gerne vise alle borgerne, at Hadsund kan en hel masse, siger Jørgen Myrup.

Arrangørerne havde inden weekenden forventet besøgstal på omkring 1.500, men allerede søndag eftermiddag var besøgstallet over 2.000 sammenlagt.

- At kunne samle så mange mennesker på en weekend hernede, det er jo fantastisk, siger Jørgen Myrup.

Borgerne i Hadsund og andre interesserede skal dog ikke forvente, at messen bliver en årligt tilbagevendende begivenhed. I øjeblikket arbejder arrangørerne nemlig med, at messen blot skal afholdes hvert andet år.


Seneste nyt

fra Nordjylland