Hæder til udsendte fra Thisted

Mandskab fra Beredskabsstyrelsen Nordjylland blev hædret for deres missioner til internationale katastrofeområder.

Fire ansatte og frivillige fra Beredskabsstyrelsen Nordjylland i Thisted blev tirsdag hædret for deres indsats i internationale katastrofeområder.

I det forløbne år har Beredskabsstyrelsen haft rekordmange internationale missioner blandt andet efter jordskælvet i Nepal, ebolaudbruddet i Vestafrika og konflikten i Ukraine.

I alt har knap 100 katastrofespecialister og beredskabseksperter fra styrelsen været udsendt.

Medaljer og diplomer

I Beredskabsstyrelsens hovedkontor i Birkerød blev følgende fra Beredskabsstyrelsen Nordjylland den 1. september hædret med Redningsberedskabets medalje og/eller Redningsberedskabets Diplom for deres missioner i udlandet:

  • Morten Rytter Agerskov (medalje og diplom)
  • Finn Bram (diplom)
  • Tonni Albrecht (diplom)
  • Ejgil Boye Mortensen (diplom)

Desuden blev følgende nordjyder fra andre organisationer, og som har været udsendt på kontrakt med Beredskabsstyrelsen, hædret ved højtideligheden:

  • Hanne Marie T. Thomsen (diplom)
  • Kate Harbo Nielsen (diplom)

Flagdag i København

Mange af Beredskabsstyrelsens udsendte deltager på lørdag i Flagdag for Danmarks Udsendte i København. Her skal de blandt andet gå i parade på Christiansborg Slotsplads, deltage i kranselægning på Kastellet og til en lukket reception med Deres Kongelige Højheder Prinsesse Marie og Prins Joachim.

Prinsesse Marie er korpsmester à la suite i Beredskabsstyrelsen efter at have gennemgået en beredskabsfaglig introduktionsuddannelse ved styrelsens skole i Tinglev i 2011.


Seneste nyt

fra Nordjylland