Hærværksbølge: Dækkene på 15 biler punkteret

Natten til søndag er dækkene på 15 biler punkteret i Nørresundby. Politiet efterlyser vidner, der har set nogle mistænkelige personer i området.

Nordjyllands Politi har fået en stribe anmeldelser om hærværk, der er foregået meget ens og i samme område. Indtil videre har poltiet fået besked om at dækkene på i alt 15 biler er punkteret i tidsrummet fra klokken 23:00 lørdag aften til tidlig søndag morgen. 

Bilerne stod parkeret ved enten Højvangsvej, Rolighedsvej og Toftevej i Nørresundby. Bilerne har alle været parkeret i private indkørsler og langs vejene. 

Politiet vil gerne høre fra vidner, der har hørt eller set noget ske i området natten til søndag. Hvis man bor i området og har privat overvågning, beder politiet om, man ser det igennem og henvender sig, hvis man ser mistænkelige personer på optagelserne.

Dækkene er punkteret "i par" – det vil sige, at alle biler har fået enten to eller fire dæk punkteret. 

Hvis man har været udsat for hærværk og ikke har anmeldt det til politiet endnu, så beder politiet om at man får gjort det hurtigst muligt.

Politiet har i nat anholdt en 24-årig mand i forbindelse med hærværkene, men han kan alligevel ikke sættes i forbindelse med de mange punkterede dæk. 

Nordjyllands  Politi kan kontaktes på telefonnummer 114. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland