Haglvejr overraskede bilister: Person måtte klippes fri

Nordjyllands Politi fik lørdag eftermiddag anmeldelse om to færdselsuheld, der skete på næsten samme tid. I begge tilfælde var årsagen kraftige haglbyger.

Det kan være svært at regne med det danske vejr, der på få sekunder kan skifte fra en yderlighed til en anden. Det fandt flere nordjyske bilister ud af lørdag eftermiddag, da kraftige haglbyger trak ind over landsdelen.

Haglvejret var skyld i at to bilister uafhængigt af hinanden kørte galt på de nordjyske veje, og selvom der ved uheldene ikke skete personskade, var der alligevel tale om relativt voldsomme uheld.

- På Aalborgvej mod Hals blev en bilist overrasket af haglvejret så bilen endte i grøften og rullede rundt på taget. På Loftbrovej i Nørresundby var der næsten samtidig en anden bilist der kørte galt og det var også på grund af haglvejret.

I forbindelse med uheldet i Nørresundby klagede en person over nakkesmerter, så Beredskabscenter Aalborg måtte tilkaldes, så personen på sikker vis kunne hjælpes ud af bilen. Efterfølgende blev personen kørt på skadestuen for at blive undersøgt for nakkesmerterne. 

På baggrund af de to uheld råder Nordjyllands Politi nu de nordjyske bilister til at være opmærksomme på at vejene kan være glatte.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland