Hals Metal stod i flammer

En industribygning hos en skrotvirksomhed i Hals var nær brændt ned torsdag eftermiddag, da store flammer stod op fra bygningen.

To medarbejdere var til stede i bygningen, da branden startede i et transportbånd. De fik hurtigt tilkaldt beredskabet, der fik begrænset flammerne så meget, at bygningen står til at redde. Beredskabet ankom ved 15-tiden torsdag eftermiddag.

De to medarbejdere havde opholdt sig i røgen og skulle derfor gennem et lægetjek for at tjekke, om der var tale om røgforgiftning.

- De havde fuldt sikkerhedsudstyr på. Derfor tog de ikke nogen skade, så det er rigtig godt, siger indsatsleder Carsten Jacobsen fra Beredskabscenter Aalborgs afdeling i Hals.

Hals Metal oparbejder skrotaffald, og branden var tilsyneladende opstået ved et transportbånd lavet af gummi. Ilden bredte sig hurtigt til resten af bygningen, og der var synlige flammer, da beredskabet ankom til stedet.

Klokken 17.30 var 4 beredskabskøretøjer og 10 mand stadig i gang med at få bugt med branden. Der var dog ikke længere tydelige flammer.


Seneste nyt

fra Nordjylland