Hals Turistforening protesterer mod Havnebyggeri

 Hals Turistforening protesterer mod Havnebyggeri

Turistforeningen har sendt et konkret forslag til Aalborg Kommune om alternativer til Polar Seafoods store kontorbygning.

Lokalplansforslaget om at tillade et 9,5 meter højt kontorbyggeri på havne i Hals, er midt i den offentlige høringsfase.
Det har Hals Turistforening benyttet sig af, og har indsendt en indsigelse og et helt konkret planforslag over, hvordan man kan bruge området på havnen.

- Hals Turistforening er positive overfor planerne om at renovere og bebygge Østpieren. Som det fremstår i dag er der ikke tale om noget særligt indbydende eller attraktivt område. Vi mener området kan anvendes mere optimalt, end tilfældet er i dag, siger bestyrelsen, i den indsigelse de har sendt til Aalborg Kommune.

Turistforeningen er ikke fjendtlige overfor Polar Seafoods indtog på havnen, men bygningen, som den ser ud i lokalplansforslaget passer ikke ind på havnen, mener de. De foreslår at der indtænkes muligheder til rekreative og turistmæssige formål. For eksempel vandrerhjem, wellness-center, kunsthåndværk, ølbryggeri, saltsyderi og meget andet.

Indsigelsesfristen er den 13. december.


Seneste nyt

fra Nordjylland