Hamrén: AaB er et vinderhold

Endnu engang var det marginalerne, som tippede en kamp til AaB's fordel. Ifølge træner Erik Hamrén skyldes det, at holdet har udviklet sig til et "vinderhold".

Marginalerne var igen med AaB. De seneste par kampe har spillet ikke været prangende, men sejrene er blevet hentet. Mod AGF var det en udvisning til gæsterne ét minut før pausen, der gav det spillemæssige overtag - et overtag, som dog også på fornemste vis blev udnyttet af hjemmeholdet med yderligere tre point til følge.

- I første første halvleg var spillerne som små, små drenge. De skal lære at slippe forsigtigheden i de her kampe. Det fik de også at vide i pausen. Men det handler også meget om mental styrke i sådanne opgør, og vi er et vinderhold for tiden, sagde Erik Hamren.

Tage guldet for givet ville han dog ikke, selvom AaB har svært ved at tabe for tiden og fører SAS Ligaen med ni point ned til FC Midtjylland med blot fire kampe igen. Men han havde dog helt styr på matematikken og kunne godt regne sig frem til, at guldet kommer tættere og tættere på.

- Vinder vi de næste par kampe, så vinder vi jo guldet, sagde en glad Erik Hamrén efter sejren.
/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland