Hamrén stopper i AaB

AaB tager afsked med Hamrén til sommer.

AaB's cheftræner Erik Hamrén tiltræder til sommer hos norske Rosenborg, hvorfor AaB og sportsdirektør Lynge Jakobsen nu har indledt jagten på en ny cheftræner.

Rosenborg ønskede Erik Hamréns tiltræden allerede fra 1. januar, men dette har både AaB og Erik Hamrén afvist.

Den mange-dobbelte mesterklub fra Norge sluttede i den forgangne sæson på en femteplads i Tippeligaen, og ligeledes har Rosenborg senest deltaget i Champions League, hvor det blandt andet blev til to sejre over Valencia.

50-årige Erik Hamrén tiltrådte i AaB den 1. januar 2004, og sportsdirektør Lynge Jakobsen lægger ikke skjul på, at man gerne ville have forlænget aftalen med den vellidte svensker.

- Ingen kan være i tvivl om, hvad vi har ment og i øvrigt stadig mener om Erik Hamréns arbejde i AaB.

- Derfor havde vi også tilbudt Erik en forlængelse udover kontraktudløb den 31. december 2008, men Erik har i stedet takket ja til udfordringen i Rosenborg, hvilket vi må acceptere, siger Lynge Jakobsen.

- Erik har kunnet sige sin aftale med AaB op med et halvt års varsel, og når vi nu skal skifte cheftræner, så er det også fint at gøre det før en ny sæson, lyder det fra Lynge Jakobsen, der håber, at Erik Hamrén kan fuldføre tiden i AaB med bravour.

- Med vores nuværende placering i SAS Ligaen føler jeg mig overbevist om, at Erik Hamrén kan slutte af i AaB med endnu en succes.

- For vores vedkommende har vi nu god tid til at finde den rigtige mand til at videreføre Erik Hamréns arbejde, og denne fase er naturligvis allerede indledt, fastslår Lynge Jakobsen.

Erik Hamrén har foreløbig stået i spidsen for AaB i 173 betydende kampe.


Seneste nyt

fra Nordjylland