Hamren tilfreds efter AaB-sejr

AaB-træner Erik Hamrén var i strålende humør efter den femte AaB-sejr på stribe over Esbjerg.

Netop AaB's overtag i kampene mod vestjyderne kan have spillet ind i slutfasen, mente
Hamrén.

- Jeg tror måske, det sidder lidt i hovederne på Esbjergs spillere i slutningen. Og samtidig viser mine spillere stor mental styrke ved at komme tilbage, sagde Hamrén.

Hvem, der for alvor bragte AaB ind i kampen igen, var der dog stor tvivl om. Et AaB-hjørnespark fem minutter før tid resulterede i et klumpspil i Esbjerg-feltet, og på en eller anden måde endte bolden i nettet bag Lars Winde. Få minutter efter var der derimod ingen tvivl om, at det var Rade Prica, som satte panden på et indlæg fra Patrick Kristensen og sendte alle
tre point med i spillerbussen mod Aalborg.

Kampen bød også på et længe ventet comeback for AaB's Thomas Augustinussen, som blev skiftet ind 20 minutter før tid efter næsten et års skades pause. Det var samtidig Augustinussens kamp nummer 200 for nordjyderne, og han havde derfor flere ting at
fejre efter sejren.

- Det er fantastisk at være tilbage. Jeg har virkelig savnet at være sammen med gutterne, og det kan ikke være bedre, når vi samtidig vinder, sagde han.

Med sejren fik AaB lidt tiltrængt succes inden torsdagens UEFA Cup kamp mod finske Helsinki, hvor nordjyderne skal forsøge at hente et 1-2 nederlag fra den første kamp. Både Esbjerg og AaB ligger midt i SAS Liga-tabellen med henholdsvis ti og otte point