Håndboldpiger som modeller

 Håndboldpiger som modeller

Aalborg DH-pigerne er tidligere kun blevet bedømt på, hvor mange mål der var i deres spilletrøjer. Men nu skal de også bedømmes på hvor godt tøjet sidder.

Aalborg DH's nye spilledragt blev i dag præsenteret i røg og damp. Håndboldspillerne skal det næste halve år være reklameskilte for Hummels nye håndboldsatsning.

Frem til VM i vinter skal de være det eneste hold, der spiller i Hummels nye kvindehåndbolddragt. Og de nordjyske håndboldpiger er kommet i fornemt selskab. Herremodellen bliver lanceret af det tyske storhold Flensburg Handewitt.

En af Aalborg DH's nye spillere, Karen Brødsgaard glæder sig til den nye udfordring.

- Selvfølgelig bliver det sjovt, når bare ikke det går ud over privatlivet. Jeg tror, vi skal til at vende os til nye tider for, hvad der er vores opgave, siger hun til TV2 Nord.

Hummels direktør Christian Stadil er lidt af en guru indenfor erhvervslivet. Når han siger noget, hører folk som regel efter. Og han tror, at håndboldspillere bliver de nye superstjerner, som fodboldspillerne Beckham og Ronaldinho er det i dag. Derfor ser han også frem til at lave noget helt nyt med Aalborg DH.

- Det her bliver en helt ny måde at tænke sportstøj, hvor vi i højere grad kommer til at tænke merchendice og modetøj ind i lanceringen, forklarer han.

Aalborg DH har indledt et trekløver samarbejde med KMD og Hummel. KMD er blevet hovedsponsor, som den eneste virksomhed. Det betyder blandt andet at spilledragtens sorte og røde farve skiftes ud med grå og grøn.

- Det er en helt naturlig udvikling, som vi kender fra mange andre sportsgrene, men det er første gang det sker i håndbold, men det kan ikke nytte noget at være alt for kede af det. Folk vil jo også gerne have nogle gode spillere til klubben, siger Erik Just.


Seneste nyt

fra Nordjylland