Håndboldspiller fra AaB opereres i dag

AaB's kommende fløjspiller opereres i dag for sin korsbåndsskade. Rasmus Wremer er på en kort visit i det nordjyske, hvor han mandag eftermiddag opereres for sin korsbåndsskade i det ene knæ.

Ni år i Skövde
- Det gjorde selvfølgelig utrolig ondt lige da de skete, og det er samtidig også meget uheldigt.
Jeg har spillet ni år i Skövde og ville gerne slutte positivt og så starte lige så positivt efter sommerferien her i Aalborg, men sådan skulle det ikke gå, forklarer den svenske målmager til aabsport.dk.

Opereres i Danmark
- Heldigvis har AaB været utrolig opmærksomme og har taget sig af mig lige fra skaden skete, hvilket også er grunden til at jeg er i Danmark for at blive opereret.
At klubben ikke vil tage nogen chancer viser man tager sig godt af sine spillere, lyder det videre fra Wremer, der kan se frem til at genoptræne det opererede korsbånd sammen med en anden AaB-spiller, Marco Botin.

Genoptræning for to
- Det er naturligvis rigtig uheldigt for Marco også, men når det skal være er det dejligt at vi kan være to om genoptræningen, så vi kan støtte hinanden.

Mit håb er at jeg kan være klar om 6-7 måneder, men det bliver selvfølgelig op til fysioterapeuten at vurdere hvornår jeg er helt klar, for jeg vil ikke på banen før jeg er helt hundrede procent, fortæller Rasmus Wremer, der ser meget frem til at spille i den danske liga.

Store forventninger
- Ja, absolut, jeg glæder mig utrolig meget til spille i den danske liga, hvor der er mange profiler og et højt niveau, så det bliver virkelig spændende.

Samtidig glæder jeg mig også til at komme til Aalborg, der virkelig lader til at være en dejlig by, ikke mindst i det flotte solskinsvejr, smiler Rasmus Wremer, der sammen med sin kæreste flytter til Aalborg til sommer.

Operation på Skørping Privathospital
I første omgang gælder det dog operationen i dag på Skørping Privathospital.

Tiltræder 1. juli
- Ja, det bliver også en ny oplevelse for mig, men forhåbentlig går alting godt så jeg hurtigt kan komme i gang med genoptræningen, afslutter Rasmus Wremer, der tiltræder officielt i AaB den 1. juli.


Seneste nyt

fra Nordjylland