Hårdt spillet kamp ender 1-1

Der blev spillet for overlevelse i 1. division, da de to nordjyske hold Hobro IK og FC Hjørring mødtes til opgør i Hobro torsdag eftermiddag.

Både Hobro IK og FC Hjørring ligger tæt på på nedrykningsstregen, og det smittede af på torsdagens kamp, der bar præg af, at ingen af de to hold havde råd til at tabe. Allerede fra kampens start blev der spillet hårdt spil fra begge sider.

1. halvleg bød på mange målchancer for begge hold. Dog tog hjemmeholdet Hobro IK føringen allerede ti minutter inde i kampen med en scoring af Danilo Arrieta. FC Hjørring havde også flere gode chancer - blandt andet et hovedstød fra Bora Zivkovic, der ramte overliggeren.

2. halvleg bød ikke på lige så mange chancer. Men der var rigeligt med tacklinger hele kampen igennem. I alt blev der givet seks advarsler i løbet af kampen.

En halv time inde i 2. halvleg udlignede FC Hjørrings Søren Philip, og kampen endte dermed 1-1. Begge hold fik således et point, men ingen af holdene rykker synderligt væk fra nedrykningsstregen, hvilket spillerne ikke var helt tilfredse med:

-  Vi havde håbet på, at få tre point, men vi havde da også sagt, at vi kunne være tilfredse, hvis bare vi ikke tabte. Jeg synes, at vi spiller bedre end Hjørring i dag, så det er da lidt ærgerligt, at vi kun får det ene point, siger Hobros Danilo Arrieta.

- Vi jagter stadig den første udebanesejr, og den vil vi rigtig gerne have, specielt imod Hobro, som ligesom er vores ærkefjende. Så det er lidt ærgerligt, at kampen ender, som den gør i dag, men vi kan også være tilfredse med det ene point, siger FC Hjørrings Lasse Strandberg.

FC Hjørrings nye spiller, amerikanske Euan Holden, der blev hentet til klubben onsdag, havde desuden sin debut i torsdagens kamp. Begge hold ligger nu kun tre point fra nedrykningsstregen.