Hasseris Bageri skal levere brød på første klasse

Fremover kan passagerer på DSB 1' sætte tænderne i friskbagt brød fra Hasseris Bageri.

Det er ikke helt gratis at køre med på DSB 1', men fremover kan der alligevel være en god grund til at hoppe med på vognen. Hasseris Bageri er nemlig blevet udvalgt som brødleverandør til den dyre ende af togvognen.

Samarbejdet er kommet i stand gennem onlineplatformen KringleXpressen.dk, som Hasseris Bageri for nylig er blevet en del af. Platformen er bagernes svar på justeat.dk og er et modtræk til den øgede konkurrence fra bake-off-koncepter i supermarkeder og på tankstationer. På KringleXpressen.dk kan kunderne bestille brød, sandwich og kager fra den lokale håndværksbager på nettet.

Og samarbejdet med onlineplatformen har altså allerede båret frugt for Hasseris Bageri. 

 

Vi har store forventninger til den aftale, KringleXpressen har fået igennem med DSB. Leveringsaftalen gør, at vi kan udnytte vores kapacitet bedre, og vi har en sikkerhed for, at vi gennem tre år har en stor, fast kunde til vores produkter. Det er en aftale, vi ikke selv ville være i stand til at vinde i konkurrence med de store kæder, siger Niels Erik Christensen, indehaver af Hasseris Bageri.

KringleXpressen.dk vandt ordren efter prøvesmagning af fire udvalgte produkter, og aftalen indebærer, at Hasseris Bageri leverer brød efter egne opskrifter.


Seneste nyt

fra Nordjylland