Hausgaard afslører at han løj om sygdom

Den nordjyske sanger fortæller,at han for tre år siden faldt død om og blev genoplivet.

Den nordjyske entertainer har på Tønder Festival netop afsløret, at det ikke var en alvorlig lungebetændelse, der for tre år siden var årsag til, at han måtte aflyse en stribe koncerter.

Den virkelige årsag var langt mere alvorlig, da Niels Hausgaard faldt død om og derefter blev genoplivet af sin mangeårige manager, Tess Pedersen. Det skriver eb.dk.

Niels Hausgaard chokerede publikum med den opsigtsvækkende nyhed i slutningen af komikerens egen hyldestkoncert i anledning af hans 75 års fødselsdag næste lørdag.

- Jeg er i dag blevet hyldet af en række af mine musikalske venner. Jeg vil gerne sige tak til min manager, Tess, der genoplivede mig, da jeg faldt død om for et par år siden. Hvis han ikke havde været der, så havde dagens koncert været en mindekoncert, lød det tørt fra Niels Hausgaard, skriver Ekstra Bladets netavis, der samtidig oplyser, at Niels Hausgaard nu har pacemaker.

Niels Hausgaard har et utal af shows på sit cv, ligesom han også har underholdt flere gange i forbindelse med det store tv-show Årets Nordjyde, som TV2 Nord står bag.


Seneste nyt

fra Nordjylland