Håvard Tvedten forlænger med Aalborg Håndbold

Venstre fløjen Håvard Tvedten og Aalborg Håndbold har forlænget samarbejdet med yderligere to sæsoner, så det nu gælder frem til sommeren 2016.

- Jeg vil gerne fortsætte min karriere på topplan, og det er helt naturligt for mig, at det sker i Aalborg Håndbold. Det er min klub og min by, og da familien samtidig stortrives i hverdagen, er jeg glad for at have fremtiden på plads. Jeg føler mig fysisk og spillemæssigt på toppen. Jeg vil gerne være med til at vinde flere titler med Aalborg Håndbold, og med den store tilskuer-interesse i Gigantium er det en sand fornøjelse at spille i Aalborg, siger Håvard Tvedten.

- Håvard er efter min opfattelse ligaens bedste venstre fløj, og med sin rutine og store professionalisme både til træning og i kamp er han en meget værdifuld spiller for vort hold. Hans motivation og vilje til at ville vinde kampe og titler er fortsat helt i top, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Håvard Tvedten, der er 35 år, spillede i AaB Håndbold 2002-2006 og var derefter fem sæsoner i spansk håndbold. Han har spillet 14 sæsoner på det norske A-landshold og er inden det forestående EM noteret for 202 A-landskampe for Norge. Han har spillet 214 kampe for Aalborg Håndbold.


Seneste nyt

fra Nordjylland