Havne- udvidelse for 571 millioner skrevet under

En udvidelse af Frederikshavn Havn for 571 millioner kroner blev underskrevet onsdag morgen. Borgmester Birgit Hansen kalder det "en stor dag."

Onsdag morgen på et pressemøde på 9. sal i Kattegat Siloen blev en udvidelse af Frederikshavn Havn på 571 millioner kroner præsenteret og skrevet under.

Udvidelsen vækker stor begejstring hos borgmester Birgit Hansen (S).

- Det er en stor dag. En investering på 571 millioner i noget af det, vi er gode til, nemlig det maritime. Vi går ikke i "festmode", vi trækker i arbejdstøjet. Men jeg vil sige at det er en stor dag, og jeg er en glad borgmester. Det er ikke kun godt for Frederikshavn Kommune, erhvervslivet heroppe og for dem der får jobs ud af det. Det er godt for hele regionen, udtaler borgmesteren.

Også hos administrerende direktør for Frederikshavn Havn er der glæde at spore

- Jeg er en megaglad mand. Det er fantastisk, at vi nu kan løfte sløret for de planer, vi har arbejdet med længe. Der er et kæmpestort potentiale i det her projekt, siger Mikkel Seedorff Sørensen.

Og han er sikker på, det kommer til at betyde store ting for Frederikshavn.

- Der er forhandlinger i gang med virksomheder, som virkelig kan sætte Frederikshavn på landkortet. Det glæder vi os meget til at kunne løfte sløret noget mere for i de kommende måneder, siger han.

- Vi har jo historisk fået nogle tæsk med værftslukninger og så videre, men jeg har det sådan i dag at det her, det er et tegn på at vi går aldrig hjem. Vi bliver ved med at kæmpe og udvikle os. Og når vi har lavet så stor en investering, så er det fordi vi har viljen og mulighederne, siger Birgit Hansen videre.


Seneste nyt

fra Nordjylland