Klar til guldjagt: Heftigt forår venter for Fortuna Hjørring

Foto: Jess Mejdahl Madsen

Fortuna Hjørring tager søndag hul på en intens forårssæson, hvor et dusin kampe på ligeså mange uger afgør, om der igen skal pokaler til Vendsyssel

Forår er i fodboldens verden lige med store forventninger og forhåbninger. Også i Fortuna Hjørring, en af landets førende kvindefodboldklubber.

Søndag spiller Fortuna Hjørring halvsæsonens første kamp - en pokalkamp mod Sundby. Og der er ikke tid til at spilde de første uger på at få banket rusten af efter vinterpausen.

- Efter at have restitueret og slappet af hos familien julen over, er pigerne tilbage fulde af energi og fokusret på at nå vore mål i en meget kort slutspilssæson, der stopper næsten en måned tidligere end sædvanligt. Og nu går vi i gang mod Sundby fra 1. division, siger cheftræner Carrie Kveton til klubben hjemmeside.

Den amerikanske cheftræner henviser til, at sæsonen skal være afgjort endnu tidligere end normalt, da der til sommer skal spilles VM - og klubturneringerne derfor skal give plads i kalenderen.

Læs også Hobro tabte udekamp til FC Nordsjælland

Carrie Kveton tror dog på, at opstarten har været så god, at Fortuna Hjørring kan stå med et nyt sæt guldmedaljer, når det hele er ovre.

- Vi har stille og roligt, i nogle meget interessante træningskampe opbygget spil og form, så vi kamp for kamp og uge efter uge har kunnet føle, hvorledes det blev bedre og bedre. 
Norske LSK slog os 2-0 i en træningskamp, hvor vi lige så godt kunne have vundet. Vi har gode resultater i kampe mod talentfulde drengehold. Så nu er vi klar, siger hun.

I 3F Ligaen er Fortuna Hjørring inden forårssæsonen placeret som nummer to, to point efter førende Brøndby IF.

Flere nyheder fra TV2 Nord