Heidi og Charlotte dyster om at blive Danmarks bedste kollega

To nordjyder er blandt de ti finalister, når Danmarks bedste kollega skal kåres ved et show i København.

Rundt omkring på de nordjyske arbejdspladser er der et hav af medarbejdere, som hver dag gør arbejdsdagen lidt bedre for deres kolleger. Og netop de medarbejdere, der formår at hjælpe til og vise omsorg for kollegerne, bliver hyldet, når Danmarks Bedste Kollega bliver kåret ved et show i København.

I alt er 2095 personer blevet indstillet, og ud af dem er der blevet udvalgt ti finalister. Blandt de ti finalister er der to nordjyder.

quote Det er en kæmpe anerkendelse. Det gode kollegaskab er vigtigt, og det er noget, vi værner om.

Charlotte Gade Nielsen

Den ene er Heidi Jensen, som arbejder som personale- og lønspecialist i Ledelsessekretariatet ved Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen i Aalborg Kommune. Hun er blevet indstillet til prisen af en af sine tidligere elever – blandt andet for sin håndtering af arbejdspladsens elever.

- Det er dejligt at få den respons fra kollegerne. Jeg er typen, der ikke forventer det helt store, siger Heidi Jensen.

Tårerne trillede og gjorde hende mere eller mindre mundlam, da HK troppede uanmeldt op på hendes arbejdsplads med kage, flag og konfetti.

Charlotte Gade Nielsen (tv.) blev nomineret af Charlotte Munk (th.)
Charlotte Gade Nielsen (tv.) blev nomineret af Charlotte Munk (th.)
Foto: HK

Samme reaktion var der ved Charlotte Gade Nielsen, der er sygeplejerske og underviser på social- og sundhedsskole SOSU Nord i Hjørring.

- Det er en kæmpe anerkendelse. Det gode kollegaskab er vigtigt, og det er noget, vi værner om, siger Charlotte Gade Nielsen.

Sidste år var det en nordjyde, der blev kåret til Danmarks Bedste Kollega – nemlig Regitse Pedersen fra Netto i Thisted.

Det er HK, der står for konkurrencen sammen med Great Place To Work.

Kåringen finder sted 12. november i Cirkusbygningen i København.


Seneste nyt

fra Nordjylland