Heidi Steensgaard Jensen

Heidi er en af de otte nominerede til Årets Nordjyde. Lær hende at kende her.

En ildsjæl ud over det sædvanlige. Den karakteristik passer fint på Heidi Steensgaard Jensen, der er en af de otte nominerede til prisen som Årets Nordjyde.

Heidi Steensgaard Jensen er sygeplejerske. Hun løber stærkt og fylder huller i vagtplaner. Og løber hun ikke stærkt på sygehusenes gange, er hun travlt beskætiget som bestyrelsesmedlem i Dansk Folkehjælps Aalborg-afdeling.

Her var hun i november og december 2016 drivkraften, der fik samlet et erhvervspanel, der indsamlede masser af penge til familier i Aalborg, der hvert år kæmper med at få julen til at hænge sammen økonomisk.

I maj og juni 2016 var Heidi Steensgaard i Nordirak for at undervise flygtninge fra Syrien og internt fordrevne fra Mosul i førstehjælp. Det hele afsluttede hun med et kursus, der betyder at syv personer i lejrene nu selv kan undervise i førstehjælp.

"Heidi giver sig selv fuldt ud, når hun brænder for noget og hun giver ikke op, selvom det indimellem er utaknemmeligt og hårdt arbejde. Hun har et stort hjerte, der lider for dem der har det svært og hun vil gøre meget for at hjælpe dem," lyder det i indstillingen af Heidi Steensgaard Jensen.

Mød de øvrige nominerede. Klik på et billede og læs deres historie.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland