Helenius afviser tyrkere

Nicklas Helenius er et varmt salgsemene, men ikke alle lande er lige attraktive for den unge AaB-angriber.

Nicklas Helenius er en ikke helt uinteressant herre. Blandt andet er han i tyrkiske medier fremhævet som et varmt emne, og AaB-angriberen har da også fået et helt konkret tilbud fra en tyrkisk klub. Men det havde ikke skarpretterens interesse.

Det skriver bold.dk.

- Det er korrekt at der har været konkrete henvendelser fra steder i verden, som ikke er interessant for Nicklas, og dermed har vi også meddelt klubberne, at de ikke behøver at gå videre til AaB, siger Helenius' agent Mads Bach Lund til bold.dk.

Men det betyder ifølge agenten ikke, at der ikke er mulighed for, at Nicklas Helenius kan komme af sted i dette transfervindue.

- Han er stadig en spiller der bliver vurderet, og i øjeblikket er det lidt op til AaB at vurdere, om de vil noget eller ej. Det er min opfattelse at interessen bliver mere og mere konkret, og vi har sendt flere klubber videre til AaB, siger Mads Bach Lund.

Helenius blev i sidste sæson den mest scorende dansker i Superligaen med 14 mål. Han blev kun overgået af FC Købanhavns Dame N'Doye, der nettede 18 gange.


Seneste nyt

fra Nordjylland