Helenius chance - Villas topscorer er ude i seks uger

Aston Villas topscorer Christian Benteke må forvente pause på op til seks uger. Det giver plads til den tidligere AaB'er Nicklas Helenius.

I første omgang frygtede man, at det var værre, men nu ligger det fast, at Aston Villas angriber, Christian Benteke, må regne med op mod seks ugers pause. Det skriver AFP.

Belgieren skadede sin hofte i lørdagens Premier League-kamp mod Norwich, og manager Paul Lambert meddelte tirsdag aften, hvordan situationen er med topscoreren.

- Måske fire, fem eller seks ugers pause. Det er ikke så slemt, som vi havde frygtet, siger Paul Lambert om topscoreren, som i sidste sæson scorede 23 mål for Aston Villa.

Den nordjyske angriber Niklas Helenius kom på banen fra 2. halvlegs start i tirsdagens nederlag på 0-4 til Tottenham i Liga Cuppen, og det er klart, at en angriber ude af spillet giver mere plads til ham.

Christian Benteke havde allerede scoret fem mål i sine første fem kampe for Aston Villa i denne sæson, og han skrev i løbet af sommeren under på en ny fireårig kontrakt.


Seneste nyt

fra Nordjylland