Helenius og AaB sikkert videre i pokalen

Skovbakken fra landets tredjebedste fodboldrække tabte som ventet til AaB i pokalturneringen med 0-3.

AaB er klar til tredje runde af den danske pokalturnering i fodbold, efter at superliga-klubben onsdag aften på udebane vandt 3-0 over Skovbakken.

Sejren var ganske som forventet. Mens AaB er et tophold i Superligaen, så frister Skovbakken en mere trist tilværelse som nummer 15 ud af 16 hold i 2. division, vest. Her er Skovbakken fortsat uden sejr efter seks spillerunder.

Landsholdsangriber Nicklas Helenius bragte AaB foran 1-0 efter en halv times spil, mens forsvarsspilleren Kenneth Emil Pedersen smadrede alle drømme om en overraskelse med 2-0-målet inden pausen. I anden halvleg scorede Anders Due til 3-0.

Inden opgøret havde AaB-træner Kent Nielsen varslet, at hans mandskab ikke ville tage let på opgaven.

- Vi har naturligvis respekt for Skovbakken, og erfaringen fra de øvrige superligaholds pokalkampe viser, at der er en tæt kamp i vente.

- Vi har dog forberedt os til kampen som til en hvilken som helst kamp, og det afgørende for os er at komme videre i turneringen, sagde Kent Nielsen tirsdag til AaB's hjemmeside.

På søndag får AaB besøg af Randers FC i Superligaen.