Helenius topscorer

Nicklas Helenius scorede Danmarks enlige mål, da U/21-landsholdet tirsdag eftermiddag spillede 1-1 i Skopje mod Makedonien.

AaB-angriberen var således eneste nordjyske islæt der kom i kamp mod Makedonien, i det Mathias Wichmann, Nicolai Larsen og Jakob Ahlmann alle måtte tage plads på bænken i samtlige 90 minutter.
Ved pausen var stillingen 0-0, men efter 73 minutters spil fik Helenius brudt dødvandet med sin scoring til 1-0.
Desværre blev det ikke til en matchvinderrolle, da hjemmeholdets Ilija Nestorovski fem minutter senere udlignede til slutfacit 1-1.

Med resultatet er det danske U/21-landshold fortsat med helt fremme i sin pulje i kvalifikationen til EM-slutrunden 2013, ligesom Nicklas Helenius er topscorer for Danmark med tre fuldtræffere i foreløbig fire opgør.