Helligånden på helse-messe

Hvis du er lidt usikker på, hvad fremtiden bringer, eller hvis du for eksempel døjer med en øm skulder, så kan du i disse dage hente hjælp i Aalborg Kongres- og Kulturcenter.

Helligånden, krystalkugler og massagebrikse er i denne uge på messe for krop, sind og ånd i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. Men kan man som gæst få noget ud af messen? Vi sendte vores testperson Kresten Mosbæk Gravesen igennem nogle af de mange helsetilbud.

- Jeg døjer lidt med noget migræne, og det har jeg gjort over et stykke tid. Jeg håber, at nogle englekort eller en spåkugle kan finde ud af, hvad det er, men jeg tvivler godt nok på det, siger Kresten Mosbæk Gravesen.

På Krestens første stop skal hjælpen hentes fra de højere magter - her formidler en præst kontakten til Gud.

- I virkelighed er det ikke mig, der gør noget, men jeg forventer at Gud hører bønnen. Jeg tror, at det hjælper, men ved også, at jeg ikke kan dirigere rundt med Gud, siger præst Ole Skærbæk Madsen.

Nu hvor porten til himlen måske er åbnet, er englekort naturligvis næste skridt på turen i helsejunglen.

- Når han står et eller andet sted og tænker 'skal jeg gøre det, jeg bør gøre, eller skal jeg følge mit hjerte', så kan det være, at han husker på, at jeg har sagt, at han skal følge sit hjerte, siger Gitte Jensen, der er terapeut.

Efter at have prøvet to mere alternative behandlingsformer, besøger vores forsøgsperson til sidst en stand, hvor der ikke skulle være nogen form for hokus pokus. Her skal Krestens hovedpine kureres med en hårbøjle-lignende genstand, han skal bære på hovedet - og resultatet skulle være videnskabeligt bevist.

Om genstanden kan kurere migrænen er dog svært at sige - for at opnå en effekt skal man nemlig gå med den 20 minutter om dagen.

Kresten var før rundturen i helsejunglen en anelse skeptisk. Turen omkring de forskellige stande har dog gjort lidt indtryk på ham.

- Jeg synes da, at det var sjovt at prøve. Jeg er positivt overrasket. Jeg var specielt imponeret over englekortene. Jeg synes, de var meget godt ramt, men jeg savner stadig lidt bevis for de her resultater, siger Kresten Mosbæk Gravesen.

Flere nyheder fra TV2 Nord