Henrik Rindom frikendt for injurier mod Solhaven-ansatte

Speciallæge i psykiatri Henrik Rindom er torsdag blevet frikendt ved Retten i Aalborg i en sag om injurier anlagt af tidligere ansatte på opholdsstedet Solhaven.

Henrik Rindom, speciallæge i psykiatri og misbrugsekspert, er torsdag blevet frikendt ved Retten i Aalborg i en sag om injurier anlagt af tidligere ansatte ved opholdsstedet Solhaven med tidligere forstander Søren Virenfeldt i Spidsen.

Klokken 13 havde Søren Virenfeldt kun hørt om afgørelsen via sin advokat, og han har således ikke haft mulighed for at dykke ned i dommens præmisser, men han stiller sig undrende overfor udfaldet.

- Det undrer mig, for han undsagde jo i Politiken en dom fra Retten i Aalborg hvor vi bliver frikendt for vold, og så udtaler han alligevel, at vi er voldelige, siger Søren Virenfeldt.

- Han havde ikke engang læst dommen fra Retten i Aalborg før han skrev sit indlæg i Politiken, så han udtalte sig om noget, han ikke vidste noget om, siger Virenfeldt videre.

Ifølge den tidligere forstander på det daværende Solhaven, der nu er genopstået, forsøgte han sammen med de øvrige tidligere ansatte at afgøre tvisten udenomsretligt, men det skulle Henrik Rindom ikke have haft interesse i.

- Vi forsøgte at afgøre sagen mellem parterne, men han svarede ikke engang på vores henvendelser. Det var først, da vi stævnede ham, at han undskyldte i et indlæg i Politiken og tilbød at indgå et forlig, men der havde vi allerede stævnet ham, og den ville vi gerne føre til ende, siger Søren Virenfeldt.

Henrik Rindom udtalte i politiken i sommeren 2015 at: "Jeg går på knæ og siger undskyld og trækker det 100 procent tilbage."

Det har endnu ikke været muligt at få kommentarer fra Henrik Rindom og Søren Virenfeldts advokat Niels Fjeldberg.


Seneste nyt

fra Nordjylland