Her er AaB?s første sæsonindkøb

AaB har været på rov i hovedstadsklubben AB for at styrke den smalle trup til næste sæson.

Det er det blot 20-årige forsvarstalent Rasmus Thelander der torsdag skrev under på en kontrakt med det nordjyske fodboldflagskib AaB. De nærmere detaljer omkring kontrakten kommer ud i en pressemeddelelse fra klubben fredag formiddag.

Men da TV2 Nord mødte Rasmus Thelander og agent Allan Nielsen var glæden ikke til at tage fejl af.

- Jeg er meget glad og tilfreds, det er en drøm at skrive kontrakt med en superligaklub, lød meldingen fra den nybagte AaB-spiller.

Thelander har via sin gode fysik sin styrke i luftrummet og betragtes som en spiller med gode lederegenskaber trods sin unge alder. Han var i foråret en af årsagerne til, at et ungt og uprøvet AB-mandskab overlevede i 1.division.

I AaB vil Rasmus Thelander for kamp til stregen, da klubben i forvejen råder over dygtige midterforsvarere som Lasse Nielsen og Kenneth Emil Petersen.

Nyheden på tv2ord.dk fik kort efter AaB til at udsende en pressemeddelelse. Her bekræfter de at have skrevet en to-årig kontrakt med Rasmus Thelander.

- Vi har scoutet Rasmus flere gange og synes, han passer til den profil, vi har ledt efter. Rasmus har en god statur, og vi er ikke i tvivl om, at han kan tage næste step og udvikle sig til Superliga-spiller, siger Lynge Jakobsen til AaB?s hjemmeside.


Seneste nyt

fra Nordjylland