Her er de nominerede til Årets Nordjyde

De nominerede til prisen Årets Nordjyde, som TV2 Nord uddeler 30. marts er fundet. Se, hvem de er, her.

KØB BILLET - KØB BILLET - KØB BILLET

TV2 Nord uddeler den 30. marts i et storstilet show i Musikkens Hus for første gang prisen Årets Nordjyde. Prisen gives til en eller flere personer, der har gjort noget helt særligt for andre. Nu har dommerne været samlet og har fundet de otte nominerede nordjyder. 

 
 
Foto: Brian Borch Daugaard

Siden nytår har TV2 Nord modtaget over 300 indstillinger fra nordjyder, der vil give en person et skulderklap. Når indstillingerne bliver sorteret drejer det sig om lidt over 200 personer, som dommertrioen bestående af Rikke Nielsen, Pernille Vigsø Bagge og Ivan Pedersen skal reducere til otte nominerede.

- Jeg tror nok, at jeg er blevet overrasket over, hvor mange mennesker, der i det daglige går ud og gør noget uden at slå på tromme for sig selv. I en tid, hvor det ellers altid handler om, at man skal i medierne og være på, så er det jo fedt at se, at der er mange, som vi ikke kender, og som gør en forskel i det daglige, siger Pernille Vigsø Bagge.

Hun bakkes op af sin dommerkollega Rikke Nielsen.

- Hold op, hvor er der mange seje nordjyder. Det er helt vildt. Så det der med at finde otte, det er altså ikke det nemmeste arbejde i hele verden, vil jeg bare lige sige, konstaterer Rikke Nielsen.

Den tredje dommer, Ivan Pedersen, har været med under udvælgelsen fra sygesengen, da han har gennemgået en hjerteoperation.

 

DE OTTE NOMINEREDE ER:

 

Frederik Bøgh Bisgaard fra Saltum
Han er nomineret for sin indsats med at sætte fokus på de hjemløses og svages vilkår i Nordjylland.

 
 

 

Heidi Steensgaard fra Svenstrup
Hun er nomineret for sit arbejde for Dansk Folkehjælp. Derudover har hun som sygeplejerske undervist i førstehjælp i flygtningelejre i Nordirak.

 
 

 

Janus Madsen fra Aars
Han bruger sin fritid på at optræde med stand-up. Pengene, som han tjener donere han videre til børneafdelingerne på landets sygehuse samtidig med, at han er frivillig hjælper hos Himmellejrens Røde Kors-lejr.

 
 

 

Musikgruppen Stjernedrys fra Kollektivet Ranum
Gruppen består af to pædagoger og otte udviklingshæmmede. De komponerer selv musik, hvor de fortæller om glæder og bekymringer, der rører sig i deres og andres liv.

 
 

 

Lasse Heidelbach fra Aalborg
Han er nomineret for sit arbejde med at starte organisationen ”Organdonation-ja-tak”. Lasse og hans kone Karen har haft problematikken tæt inde på livet, da deres datter Esther på fire år har fået transplanteret en ny lever.

 
 

 

Lis Nielsen fra Aars
Hun er nomineret for sit arbejde med at gøre en forskel for børn og unge i sorg og krise samt for deres familier.

 
 

 

Mikkel Salling Holmgaard fra Aalborg
Han er stifter af ”The Back to Life Projekt”, hvor han hjælper andre med fysiske eller psykiske problemer med til at komme tilbage til livet. Mikkel har selv en dramatisk oplevelse og lang kamp bag sig efter at være blevet udsat for knivstik i halsen.

 
 

 

Per Krogh Jensen, Peter Christensen og Renè Tordrup Jensen
De er nomineret for deres kamp for retfærdig behandling af arbejdsskadede og efterfølgende forbedret arbejdsmiljø for flere tusinde medarbejdere i vindmølleindustrien.

 
 

 

Årets Nordjyde kåres 30. marts ved et stort gallashow i Musikkens Hus i Aalborg. Vært på showet er Morten Pedholt og de seneste dage har han været forbi alle de nominerede for at overraske dem og overbringe dem den glædelige nyhed. Du kan se hvordan det gik på TV2 Nords Facebook-side.

Showet i Musikkens Hus, der bliver sendt på TV2 Nord Salto og tv2nord.dk, kan naturligvis også opleves som publikum. Til showet optræder folkekære TV-2, de gale og gakkede The Powls, den lokale singer songwriter R. Noor, superaktuelle Jonah Blacksmith fra Thy og satireduoen Nyt Fra Jylland. Derudover optræder det musikalske medlem af dommertrion Ivan Pedersen med en sang skrevet helt specielt til lejligheden.

Du kan købe billet til showet HER.

Hvem, der til sidst løber med titlen som Årets Nordjyde, bliver afgjort ved SMS-stemmer direkte under showet. 

 

 


Årets Nordjyde 2016

40_percent,default_thumb

play Årets Nordjyde: Se hele showet

80_percent,default_thumb

play Årets Nordjyde: Genoplev de musikalske højdepunkter fra det store show

310317 årets nordjyde vinder Mikkel Salling

play Mikkel Salling Holmgaard vinder prisen som Årets Nordjyde

25_seconds,default_thumb

play Bag om Årets Nordjyde: Sådan bliver et TV-show skabt

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland