Her er Messecenter Vesthimmerlands nye direktør

Messecenter Vesthimmerland har fundet Nikolaj Holms afløser.

Det er en lokal kendt, som kommer til at stå i spidsen for Messecenter Vesthimmerland fremover. Bestyrelsen har nemlig ansat Brian Otte, som har boet og arbejdet i Vesthimmerland i over 20 år, og som kommer fra en stilling som områdedirektør for Den Jyske Sparekasse i Farsø.

Brian Otte tager over efter Nikolaj Holm, som 1. maj havde første arbejdsdag som ny direktør i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 

- Messecentret har i en lang årrække gennemgået en meget positiv udvikling, der er præget af en ihærdig indsats fra Nikolaj Holm. Vi gør meget for at fortsætte de traditionelle arrangementer og udvide med nye tiltag, siger formand for bestyrelsen i Messecenter Vesthimmerland, Carsten Kjeldsen.

Visionen om nye tiltag deler Brian Otte.

- Vi skal tiltrække nye og større arrangementer til Messecentret, både i vores moderne og attraktive domicil i Aars, men også på andre lokationer i Vesthimmerland og Danmark i øvrigt, siger Brian Otte.

Han glæder sig til at stå i spidsen for udviklingen af Messecenter Vesthimmerland.

- Igennem mit hidtidige job og mit virke i Vesthimmerland, har jeg lagt mange kræfter i at præge udviklingen i Vesthimmerlands Kommune. Jobbet som direktør for Messecenter Vesthimmerland giver mig en oplagt mulighed for at fortsætte dette arbejde. Sammen med staben af erfarne og dygtige medarbejdere i Messecentret, siger han.


Seneste nyt

fra Nordjylland