Hernings blå ræve løb med sejren fra Aalborgs pirater

Det blev til et snævert nederlag til Aalborg Pirates på hjemmebane lørdag aften.

Med både Lasse Jul Korsgaard, Kristian Kodal, Bjarke Møller, Christopher Frederiksen, Oliver Anker Christensen og Jeppe Jul Korsgaard ude var det et noget amputeret Aalborg Pirates-hold, der lørdag aften løb på banen mod Herning Blue Fox i Gigantium.

Derfor var hjemmeholdet forståeligt nok under pres kampen igennem, men klarede at komme ud af første periode med stillingen 0-0. Men i anden periode gik det så galt - Herning Blue Fox kom foran 1-0. Og det var startskuddet til en sand målfest, da samtlige kampens mål blev scoret på bare tyve minutter.

Aalborg Pirates udlignede til 1-1, men Herning kom igen foran både 1-2 og 1-3, før det lykkedes piraternes Pete Quenneville at reducere til slutresultatet 2-3.

I tredje periode kunne rævene sagtens have udbygget føringen, da de havde hjemmeholdet under seriøst pres. Men piraterne holdt stand.