Historien om hele Danmarks Rockmama bliver til musical

En ny musical om Sanne Salomonsen skal opføres i Aalborg Kongres & Kultur Center i 2019. Musicalen får navnet: Sanne - The Musical.

Siden 70'erne har Sanne Salomonsen leveret hit efter hit til danskerne. Først som en del af gruppen Sneakers og en del af Anne Linnet Band og siden som solo-artist.  

I 2006 blev hun ramt af en blodprop, og det bragte hende midlertidigt ud af kurs og ind i en langvarig depression. Blodproppen er der, hvor historien om Sanne Salomonsen tager sit afsæt i en ny musical, der skal spilles i efteråret 2019. 

I musicalen rammes Sanne Salomonsen af en blodprop i hjernen, og i ambulancen forsøger hun forgæves at synge. Herefter fortælles historien om Salomonsens liv - selvfølgelig akkompagneret af sange fra hendes imponerende karriere. 

- Det er stort, det er spændende, det er skræmmende! Jeg glæder mig og er selvfølgelig meget spændt på resultatet, udtaler Sanne Salomonsen i en pressemeddelelse. 

Hun skal ikke selv spille med i musicalen, men hun bidrager til produktionen fra sidelinjen. Hvem, der skal spille Sanne Salomonsen, er endnu uvist. Musicalen viser sangerinden igennem flere forskellige aldre og tidsperioder, og derfor er der tre forskellige skuespillere, der skal portrættere hende.

Det er Langkjær Entertainment og Live Nation, der står for produktionen. De har tidligere stået bag musicals som "Midt om natten" og "Kærlighed ved første hik":

- Det er en kæmpe ære for os at få lov af Sanne Salomonsen til at skabe en gendigtning af hendes liv og karriere. Vi har allerede haft mange gode og åbenhjertige samtaler med Sanne, og der er ingen tvivl om, at hendes bidrag til forestilligen er helt uvurderlig, siger Thomas Langkjær, der er Kreativ Producent på forestillingen i en pressemeddelelse. 

Musicalen turneer over hele landet og når til Nordjylland den 20. - 24. november 2019, hvor forestillingen spilles i Aalborg Kongres & Kultur Center. Billetterne er sat til salg. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland