Duedahl vil være Regionsrådsformand: - Historisk mulighed for at vinde Region Nordjylland

Efter seks år som Sundhedsrådmand søger Mads Duedahl nye politiske udfordringer. Han går efter posten som Regionsrådsformand i 2021.

Region Nordjylland har aldrig haft en borgerlig politiker som formand.

Den statistik går den nuværende Sundhedsrådmand i Aalborg Kommune, Mads Duedahl, efter at ændre.

- Det kommende regionsrådsvalg er en enestående mulighed for Venstre. Vi har en historisk mulighed for at vinde regionen og lave et tiltrængt systemskifte. Og den kamp vil jeg være meget beæret over at kunne stå i spidsen for, skriver Mads Duedahl i en pressemeddelelse.

I alt er det blevet til ti år i byrådet for Mads Duedahl.

Regionerne står ifølge Mads Duedahl over for en kæmpe opgave med et stigende antal ældre og et generelt stort pres på sundhedsvæsenet.

Netop disse markante udfordringer ser Mads Duedahl sig selv som den rette til at løse.

- Der er ikke styr på sygehusøkonomien, der er pres på almen praksis, hvert år opleves der store besparelser og personalet klager over at de er pressede i deres hverdag. Alt dette bliver vi simpelthen nødt til at forholde os til og finde langvarige holdbare løsninger på. 

- Jeg mener for alvor at det er tid til forandring. Skal nordjyderne i fremtiden kunne have tillid til ,at vi giver de bedst mulige sundhedstilbud, så må der nye friske kræfter til. Socialdemokraterne er efter mange år ved magten blevet slidte og helt uden visioner om, hvordan vi skal forbedre vores sundhedsindsats, i en tid hvor der for alvor er brug for nye løsninger. Det vil jeg arbejde hårdt for at ændre, såfremt Venstre vælger mig som spidskandidat til det kommende regionsrådsvalg, fortæller Mads Duedahl.

Kommunal- og regionsvalget bliver afholdt d. 16. november 2021.

Førend Mads Duedahl kan forsøge at vippe den nuværende formand for Region Nordjylland, Ulla Astman fra Socialdemokratiet, af pinden, skal han først vælges af medlemmerne i Venstre.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland